O nama

Osnovne informacije

Valpovački poduzetnički centar d.o.o. upisan je u registar Trgovačkog suda u Osijeku 27. prosinca 2002. godine i registriran kao društvo s ograničenom odgovornošću.

Matični broj Centra: 1687816.
OIB: 94485284888

Sjedište je u Valpovu, Matije Gupca 32

Jedini osnivač i vlasnik Centra je Grad Valpovo. U Valpovačkom poduzetničkom centru zaposlenih su 5 djelatnika.  Djelatnici Centra završili su izobrazbu za savjetnike u poduzetništvu prema programu Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo. Zadaća Centra je da svojom djelatnošću potiče i promiče gospodarski razvoj malog i srednjeg poduzetništva na lokalnoj razini.

 • poticanje i razvoj poduzetništva
 • povećanje zaposlenosti
 • suradnja s tijelima državne uprave i lokalne samouprave
 • suradnja s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom, Udruženjem obrtnika, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije
 • suradnja s poslovnim bankama
 • stvaranje poduzetničkog okruženja
 • suradnja i razmjena iskustava s Poduzetničkim centrima i Regionalnim razvojnim agencijama i Lokalnim akcijskim grupama.
Vizija Valpovačkog poduztničkog centra je osigurati platformu za povećan broj ideja, resursa i znanja između poduzetnika, jedinice lokalne samouprave i opće populacije područja kroz nove oblike suradnje, održivi razvoj i potencijale fondova Europske unije, s posebnim naglaskom na edukaciju, zaštitu postojećih radnih mjesta i identifikaciju mogućnosti kreiranja novih radnih mjesta na području grada Valpova.

Prijavi se na newsletter


  Nadogradnju internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

  Skip to content