Usluge

Centar pruža savjetodavne usluge koje su potrebne poduzetnicima početnicima, a odnose se na analizu poduzetničkog pothvata, analizu poslovne ideje, pravnog oblika poslovanja, potrebnih sredstava za poslovanje te ispitivanje tržišta. Konzultantske usluge koje Centar pruža su prije svega izrada poslovnih planova i investicijskih elaborata za poduzetnike.Za potrebe poduzetnika Centar provodi i istraživanje tržišta, u suradnji sa susjednim Poduzetničkim centrima, te tako nastoji poduzetnicima početnicima osigurati sve relevantne informacije za njihov proizvod ili uslugu, kako bi njihova poslovna ideja bila uspješno realizirana te kako bi svoj proizvod mogli uspješno plasirati na tržište. Centar sudjeluje u izradi kataloga i brošura za poduzetnike u promotivne svrhe.
U našem Centru poduzetnici mogu dobiti sve vrste informacija vezane za poduzetništvo, kao što su npr. informacije o raznim projektima, programima i potporama Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, informacije o programima drugih Ministarstava Republike Hrvatske kao i drugih institucija vezanih za poduzetništvo, informacije o kreditnim linijama, zakonskoj regulativi i drugim oblicima potpore. Poduzetnici mogu dobiti i informacije putem interneta tako da na našoj web stranici www.vpc.hr posjete rubrike “Kontakti”. Na sva postavljena pitanja Centar će nastojati u što kraćem roku dati poduzetniku traženu informaciju, u okviru svojih mogućnosti i postavljene problematike.
U Centru poduzetnici, kao i oni koji će to tek postati mogu dobiti razne internet usluge : od informacija vezanih za različite kreditne linije, programe i projekte do ostvarenja komunikacije putem e-mail pošte i druge informacije koje se tiču poduzetnika i poduzetništva. Centar poduzetnicima omogućuje i pribavljanje potrebitih obrazaca, formulara i kreditnih zahtjeva za sve programe, projekte i potpore koji se tiču poduzetništva i koji su raspoloživi na mreži. Centar možete u svezi vaše problematike kontaktirati i putem rubrike ” Kontakt” na našoj web stranici www.vpc.hr, tako da ispunite obrazac sa vašim podacima i pitanjem, a Centar će nastojati na njega odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Za poslovno planiranje poduzetnika i potrebe odobrenja kreditnih sredstava, te za potrebe natječaja za potporna sredstva, Centar izrađuje poslovne planove i financijske elaborate. Centar ove planove izrađuje sukladno zahtjevima određene poslovne banke, pozitivnim pravnim propisima i standardima koji se odnose na izradu takvog dokumenta.

Prijavi se na newsletter


    Nadogradnju internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

    Skip to content